Verkopen met passie
Boordevol kennis
Open en transparant

Importeren

Uw droomauto importeren

Auto import, hoe aantrekkelijk is dat? Vooropgesteld: een auto importeren kán bijzonder interessant zijn, maar is dat niet per definitie. Onbekende regelgeving en onvoorziene kosten kunnen namelijk ook voor onaangename verrassingen zorgen. Daarom is het verstandig om u hierbij goed te laten adviseren. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt. Dankzij onze jarenlange ervaring met auto import helpen wij u hier graag bij. Daardoor profiteert u onder meer van de laagst mogelijke BPM-aangifte.

Grenzeloze mogelijkheden

Een ruime en comfortabele auto voor uw gezin. Die ene cabrio, om nóg intenser te genieten op uw favoriete vakantiebestemming. Of die heerlijk pure en vermakelijke rijdersauto, waarmee u in het weekend de ene na de andere bocht verslindt. Welke auto u ook zoekt: auto import biedt grenzeloze mogelijkheden. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Soms heeft u immers zomaar keuze uit vele duizenden auto’s! Dat klinkt aantrekkelijk, maar heeft ook een keerzijde. Hoe kiest u uit al die auto’s nu net die ene auto die het best bij u past? En, minstens zo belangrijk: hoe voorkomt u dat u daarvoor teveel betaalt?

Uw ervaren specialist voor auto import

Deze en andere vragen zorgen dat het maken van de juiste keuze vaak een ingewikkelde en tijdrovende aangelegenheid is. Het vele regel- en uitzoekwerk maken het importeren van een auto er niet altijd leuker en overzichtelijker op. Gelukkig kunt u in deze zoektocht rekenen op de expertise van Ouwens & Pas Automotive. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wanneer de import van een auto interessant is - én wanneer niet. Daarom kunnen wij u niet alleen adviseren, maar zelfs de volledige importprocedure van A tot Z voor u verzorgen! Zo wordt de aanschaf van uw nieuwe auto precies wat het moet zijn: een feestje!

Het importeren van een auto kent een aantal stappen:

1. Het zoeken van uw droomauto.
2. Contact leggen met de verkoper in het buitenland.
3. Bezichtiging en onderhandeling.
4. Eventueel het uitvoeren van een aankoopkeuring.
5. Transport naar Nederland.
6. Keuren bij het RDW en aangifte bij de belastingdienst.
7. Nederlandse kentekenplaten bestellen en bevestigen.

Meer weten over de import van uw auto?

Overweegt u ook om uw droomauto te importeren, maar ziet u op tegen al het regel- en uitzoekwerk? Dan helpen de specialisten van Ouwens & Pas Automotive u graag. Met passie voor auto’s en kennis van het vak helpen wij u de auto te vinden die bij u past. Zo rijdt u straks in de auto van uw dromen, zonder daar teveel kosten en tijd aan kwijt te zijn. Binnen een week staat uw auto zelfs al op kenteken! Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog andere vragen over de import van uw auto? Neem dan gerust contact met ons op; wij nemen graag de tijd om u te helpen.

Auto Import service

Vaste all-in prijs €465 excl btw.

Rest B.P.M. (nader te bepalen)* btw vrij
Auto invoeren RDW
RDW leges en tenaamstelling* btw vrij
Recyclingbijdrage RDW
BPM aangifte douane
Luxe kentekenplaten
Stallingskosten
Wasbeurt

Optioneel prijzen excl. btw

Aankooponderhandeling/afwikkeling €350
Transport per kilometer €1,10
Onafhankelijke aankoopkeuring €200
5-daags kenteken om zelf terug te rijden €200
Brengservice binnen Nederland €121
Inruil van uw huidige auto n.t.b.
Professionele poetsbeurt €175
Onderhoudsbeurt *afhankelijk van behoefte

Waarom via ons?

  • Binnen een week uw auto op kenteken
  • Vooraf een duidelijke offerte , geen verassingen
  • Laagst mogelijke BPM aangifte
  • Jarenlange ervaring in de import van motorvoertuigen
  • Eigen werkplaats
  • Kennis van zaken

Review

"Recent bij O&P Automotive een auto gekocht. Prima service, alle aandachtspuntjes werden goed aangepakt! Ze doen hun best om een goede auto af te leveren. Ik kan ook altijd terugkomen als er toch iets mis was, ze komen hun woord na."


- van den Heuvel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ BELLEN U TERUG!
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw