Verkopen met passie
Boordevol kennis
Open en transparant

In- en verkoop

In- en verkoop

Bij Ouwens & Pas Automotive bent u aan een vertrouwd en gewaardeerd adres. Met passie voor en kennis van auto’s helpen we u met mobiliteit in de breedste zin van het woord. Hartelijk welkom bij Ouwens & Pas Automotive! Benieuwd naar ons actuele aanbod? Ga naar onze occasions.

Uw allround autobedrijf

Ouwens & Pas Automotive houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s. Met passie voor auto's richten we ons bij voorkeur op auto’s met een uniek tintje en een aantrekkelijke kilometerstand. Uiteraard kunt u uw huidige auto gewoon bij ons inruilen! Wij houden van een hands-on en persoonlijke aanpak, waarbij we graag samen met u kijken naar diverse mogelijkheden.

Kleinschalig en persoonlijk

Uw mobiliteit en tevredenheid zijn onze grootste drijfveren. Daarom bouwt Ouwens & Pas Automotive liever aan duurzame relaties dan snelle verkoop. In een kleinschalige en persoonlijke setting staan onze specialisten u dan ook met transparant en deskundig advies terzijde. Hiermee onderscheidt ons autobedrijf zich van vele andere autogarages. Afspraak is voor ons ook echt afspraak. Natuurlijk is het makkelijk om dit over onszelf te zeggen, maar het beste bewijs leveren onze vele tevreden klanten. Leest u hun ervaringen gerust eens door.

De 5 zekerheden van Ouwens & Pas Automotive

1. Aantoonbare kilometerstand.
2. Aantoonbare onderhoudshistorie.
3. Standaard 12 punten check.
4. Minimaal 1 jaar APK.
5. Standaard drie maanden garantie bij een auto vanaf €4.500,-*

Review

"Prachtig autobedrijf met een ruime keuze aan nette occasions! Ik werd vriendelijk ontvangen, heb een goed gesprek gehad, proefrit gemaakt, onderhandelt en uiteindelijk de auto gekocht voor een nette prijs. Auto werd keurig afgeleverd met een rode strik! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking."


- Luca Neijenhuis

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ BELLEN U TERUG!
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw