Verkopen met passie
Boordevol kennis
Open en transparant

Over ons

Over ons


Ouwens & Pas Automotive is opgericht door de twee jeugdvrienden Orlando Ouwens en Alex Pas. Sinds jongs af aan delen zij een passie voor ongeveer alles wat een motor heeft. Samen kwamen ze op het idee om een concept op te zetten waar het weer echt draait om persoonlijke aandacht en kwaliteit. Kwaliteit in auto’s en kwaliteit in service. Een autobedrijf waar het niet draait om de aantallen en marge. Maar waar u als klant centraal staat, zodat u met plezier en zonder zorgen de weg op kan.

Wij verwelkomen u graag in onze kleine, maar persoonlijke showroom om u van dienst te zijn.

Orlando Ouwens

Autoliefhebber en ondernemer pur sang. Van jongs af aan al bezig met alles wat een motor heeft. Van oude brommertjes tot het opknappen van oldtimers, om vervolgens de stap naar de horeca te zetten. Na het afronden van de hotelschool heb ik ervoor gekozen om verder te gaan in de automotive wereld, om daar mijn kennis en vaardigheden van het gastheerschap toe te passen. Na een tijd bij een dealerorganisatie te hebben gewerkt ben ik fulltime aan de slag gegaan bij een geweldig universeel autobedrijf waar ik in 5 jaar erg veel geleerd heb. Naast mede-eigenaar van Ouwens & Pas Automotive ben ik eigenaar van De Horeca Hulp, een bedrijf dat online inwerkmodules maakt voor horecapersoneel. De combinatie van mijn horeca-achtergrond en mijn 7 jaar ervaring in de automotive maken mij de aangewezen persoon om u op uw weg naar weg naar plezier te helpen.

Alex Pas

Aangenaam. Mijn naam is Alex Pas. Na mijn middelbare techniekopleiding heb ik ervoor gekozen om de auto techniek in te gaan. Tijdens mijn opleidingen "commercieel bedrijfsleider" en "bedrijfsmanagement" heb ik bij diverse bedrijven stage mogen lopen. Zowel als monteur als in de aftersales. In mijn overige vrije uren en tijdens de vakanties werkte ik bij als monteur bij een middelgroot universeel autobedrijf. Na mijn studie ben ik fulltime aan het werk gegaan bij een universeel autobedrijf in Vaassen. Sinds 2013 ben ik eigen ondernemer in de metaalrecycling. Omdat de auto wereld me altijd heeft geboeid ben ik, samen met Orlando, deze uitdaging aangegaan.

Rob Pas

Na mijn studie bedrijfsmanagement mobiliteitsbranche ben ik 3 jaar werkzaam geweest in de aftersales bij een grote dealerorganisatie. In 2018 heb ik ervoor gekozen om bij Ouwens & Pas Automotive aan de slag te gaan. Ik vind het mooi om mijn kennis en passie voor innovatie en automotive techniek te vertalen naar tevreden klanten bij Ouwens & Pas Automotive. Ik sta graag voor u klaar!

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ BELLEN U TERUG!
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw